OM XTREAM CLEAN

Vi arbetar förebyggande för att du ska slippa akuta problem
Det börjar med att du kontaktar oss. Därefter gör vi en kostnadsfri konsultation där vi undersöker statusen i fastighetens rör. Om brister upptäcks skapar vi tillsammans en åtgärdsplan.

Vid vårt nästa möte är det i sällskap av vår Xreamclean-bil där vi har alla nödvändiga verktyg för att åtgärda bristerna i dina rör. Vår filmutrustning är vår stolthet och din största möjlighet för att få fullständig kontroll över rörens skick. Filmutrustningen används när vi gör en rörinspektion, det vill säga en filmning av rörets insida.
Vi får en tydlig uppfattning om rörens befintliga skick samtidigt som vi kontrollerar hur rörsystemet är uppbyggt samt var tillkomstpunkterna finns.

Därefter karterar vi rörsystemet och uppdaterar gamla kartor. Att ha ett uppdaterat kartsystem över fastighetens rör är viktigt för att eventuella problem ska åtgärdas på bästa möjliga vis.
Vi arbetar förebyggande och vår vision är att du ska slippa akuta problem. Därför kan du som fastighetsägare teckna ett avtal som ger dig en kontaktperson. Din kontaktperson utför regelbundet kontroller och rapporterar statusen i fastighetens rör. Vid eventuella brister åtgärdas dessa innan problemet bryter ut och rörens livslängd förlängs.

När problem uppstår i en fastighets rörsystem beror det ofta på beläggningar på rörets insida som bromsar vattenflödet. Vi utför en rad olika tjänster för att kunna lösa just ditt problem. Om skadorna är mycket omfattande och vi behöver förstärkning sköter vi kontakten med externa entrepenörer.

När arbetet är slutfört ger vi dig en fullständig dokumentation över det jobb vi utfört. På så sätt får du full kontroll på ditt rörsystem. Men vi är inte riktigt klara än! Som en extra kvalitetssäkring gör vi en sista kontrollfilmning av rörsystemet. Tryggare kan det inte bli!

xtream pipe relining certifikat

Vi åtgärdar problemen innan de bryter ut

Förr eller senare händer det: Gurglande ljud, dålig lukt, eller stopp i avlopp. Tre vanliga problem du inte vill ska drabba din fastighet.

Med ett förebyggande underhåll av dina rörsystem håller sig rören fräscha under lång tid. Du som fastighetsägare slipper oroa dig för onödiga stopp och akuta rensningar samt de oväntade kostnader avloppsproblem ofta innebär. För dig som tecknar avtal med oss ingår regelbundna kontroller och eventuella åtgärder av problem i fastighetens rör. En trygghet som får dig ligga steget före.

Offert

Xtream Clean expanderar

Vi söker tekniker och montörer som är redo för nya utmaningar.

Läs mer