rorinspektion

RÖRINSPEKTION – VI SYNAR DINA RÖR FRÅN INSIDAN

När du har återkommande problem i rör och ledningar plockar vi fram vår filmutrustning

VARFÖR RÖRINSPEKTION?

Återkommande problem i rör och ledningar hindrar inte oss. Tvärt om gillar vi utmaningar och ser därför fram emot att se vad som döljer sig i dina rör.

Igentäppta rör och ledningar orsakar stopp i avlopp med omfattande och kostsamma vattenskador som följd. Med en rörinspektion där vi filmar dina rör från insidan är det du som tar kommandot. Vi kartlägger dina rör och ger dig tillgång till allt filmmaterial. Genom att upptäcka eventuella skador kan du åtgärda problemet innan det bryter ut.

rorinspektion
rorinspektion

Vi åtgärdar problemen innan de bryter ut

Förr eller senare händer det: Gurglande ljud, dålig lukt, eller stopp i avlopp. Tre vanliga problem du inte vill ska drabba din fastighet.

Med ett förebyggande underhåll av dina rörsystem håller sig rören fräscha under lång tid. Du som fastighetsägare slipper oroa dig för onödiga stopp och akuta rensningar samt de oväntade kostnader avloppsproblem ofta innebär. För dig som tecknar avtal med oss ingår regelbundna kontroller och eventuella åtgärder av problem i fastighetens rör. En trygghet som får dig ligga steget före.

Offert

Xtream Clean expanderar

Vi söker tekniker och montörer som är redo för nya utmaningar.

Läs mer