underhållsspolning

ÄVEN AVLOPPS- OCH DAGVATTENLEDNINGAR BEHÖVER OMTANKE

För att minska risken för skador i avlopps- och dagvattenledningar rekommenderar vi en underhållsspolning vart femte år. När spolade du sist?

VARFÖR UNDERHÅLLSSPOLNING?

Stopp i avlopps- och dagvattenledningar kan enkelt undvikas med regelbundet underhåll. En lönsam försäkring helt enkelt.

Den största orsaken till stopp rören är bristande underhåll. Avlopps- och dagvattenledningar som inte sköts om täpps förr eller senare igen och kan ge omfattande vattenskador som följd, en kostnad du gärna vill slippa. När du var femte år underhållsspolar fastighetens rör rensas beläggningar bort och vattenvägen hålls fri. En trygghet för dig eftersom rena rör minskar risken för stopp och översvämningar.

underhållsspolning
underhållsspolning

Vi åtgärdar problemen innan de bryter ut

Förr eller senare händer det: Gurglande ljud, dålig lukt, eller stopp i avlopp. Tre vanliga problem du inte vill ska drabba din fastighet.

Med ett förebyggande underhåll av dina rörsystem håller sig rören fräscha under lång tid. Du som fastighetsägare slipper oroa dig för onödiga stopp och akuta rensningar samt de oväntade kostnader avloppsproblem ofta innebär. För dig som tecknar avtal med oss ingår regelbundna kontroller och eventuella åtgärder av problem i fastighetens rör. En trygghet som får dig ligga steget före.

Offert

Xtream Clean expanderar

Vi söker tekniker och montörer som är redo för nya utmaningar.

Läs mer