logo retina vit

OM XTREAM CLEAN

Vi arbetar förebyggande för att du ska slippa akuta problem
Vi på Xtream Clean Högtrycksspolning känner stolthet i att alltid leverera till kund. Vi är ett gäng medarbetare som trivs bra tillsammans och det gör att vi levererar det kunden vill ha. Vi har under de åren vi funnits byggt upp stor erfarenhet kring renovering och underhåll av avloppssystem vilket gör att vi idag känner oss väldigt trygga med vår kunskap.

Vi är vana vid att hålla i större projekt och har vi inte kunskapen eller tekniken själva för att lösa ett problem så tar vi hjälp av våra kollegor i branschen. Vi sätter alltid kundens nöjdhet före vår egen affär för att det är på det sättet man bygger en långsiktig relation och får ett välmående företag.

Vi är ett företag som värdesätter mångfald (vi pratar en rad olika språk i vårt företag) och våra medarbetare kommer från stora delar av världen. Hos oss är de personliga egenskaperna viktigast och kunskap och erfarenhet kommer av att medarbetarna utvecklas tillsammans.

Xtream Clean Högtrycksspolning är en del av Xtream Group AB. Om du vill veta mer vad vi gör och vad vi eventuellt kan hjälpa dig med gå gärna in på vår hemsida.

xtreamgroup-logo

Vill ni veta mer eller bara lära känna oss lite bättre? Tveka inte att kontakta oss här eller på Facebook!

fb_logo-100px
Jason-400px

Jason Pemberton

Peter_Lundquist-2-400px

Peter Lundqvist

Projektledning/Service

Tel: 0858804843
E-post: peter.lundquist@xtreamclean.se

När problem uppstår i en fastighets rörsystem beror det ofta på beläggningar på rörets insida som bromsar vattenflödet. Vi utför en rad olika tjänster för att kunna lösa just ditt problem. Om skadorna är mycket omfattande och vi behöver förstärkning sköter vi kontakten med externa entrepenörer.

När arbetet är slutfört ger vi dig en fullständig dokumentation över det jobb vi utfört. På så sätt får du full kontroll på ditt rörsystem. Men vi är inte riktigt klara än! Som en extra kvalitetssäkring gör vi en sista kontrollfilmning av rörsystemet. Tryggare kan det inte bli!

Guldsigill - 2018
Branschvinnare-2023
brif-logo-

Vi åtgärdar problemen innan de bryter ut

Förr eller senare händer det: Gurglande ljud, dålig lukt, eller stopp i avlopp. Tre vanliga problem du inte vill ska drabba din fastighet.

Med ett förebyggande underhåll av dina rörsystem håller sig rören fräscha under lång tid. Du som fastighetsägare slipper oroa dig för onödiga stopp och akuta rensningar samt de oväntade kostnader avloppsproblem ofta innebär. En trygghet som får dig ligga steget före.