rörinspektion i västerås - XtreamClean

RÖRINSPEKTION – VI SYNAR DINA RÖR FRÅN INSIDAN

När du har återkommande problem i rör och ledningar plockar vi fram vår filmutrustning

Varför inspektion av rör?

Återkommande problem i rör och ledningar hindrar inte oss. Tvärt om gillar vi utmaningar och ser därför fram emot att se vad som döljer sig i dina rör.

Besiktning av avlopp vid renovering eller ny produktion, är även det något som vi kan utföra.
Det utförs enligt: Se rören inifrån T25:2012

rörinspektion i västerås - XtreamClean
rörinspektion i västerås - XtreamClean

Hur går det till att filma rör & avlopp?

Med hjälp av kamera som förs in i rören kan vi dokumentera rörets insida, och beroende på syfte upprätta en observationsförteckning för varje enskilt rör. Efter det så överlämnas filmen, samt protokoll med bilder och text till kunden. Det kan vara lite olika anledningar till att man utför en rörinspektion, exempelvis vid tillbyggnad, renovering, återkommande stopp/problem med avlopp eller dagvatten ledningar.

Ledningslokalisering

Vi kan även hitta rör som ej ligger synliga med hjälp av ledningslokalisering, detta görs med hjälp av en sändare som monteras och förs in i rörets insida på kamerautrustningen, därefter lokaliserar vi sändaren med en mottagare som känner av var någonstans kameran förflyttar sig. På så sätt kan vi markera hur röret ligger antingen på ritningsunderlag, eller fysiskt på plats. Detta kan vara en stor hjälp om man inte med säkerhet ved hur rören är placerade vid exempelvis rivning, läckage sökning eller renovering.

Läs mer om…

Vi åtgärdar problemen innan de bryter ut

Förr eller senare händer det: Gurglande ljud, dålig lukt, eller stopp i avlopp. Tre vanliga problem du inte vill ska drabba din fastighet.

Med ett förebyggande underhåll av dina rörsystem, t.ex. rörinspektion, håller sig rören fräscha under lång tid. Du som fastighetsägare slipper oroa dig för onödiga stopp och akuta rensningar samt de oväntade kostnader avloppsproblem ofta innebär. En trygghet som får dig ligga steget före.