Relining stamspolning - XtreamClean

Stamspolning

För att minska risken för skador i avlopps- och dagvattenledningar rekommenderar vi en stamspolning vart femte år. När spolade du sist?

Vad är stamspolning?

Stopp i avlopps- och dagvattenledningar kan enkelt undvikas med regelbundet underhåll. En lönsam försäkring helt enkelt.

Stamspolning kallas det när en hel fastighets rörsystem rengörs. Spolningen börjar nere i källaren och vidare ut till huvudledningen. Sedan arbetar vi oss uppåt i fastigheten och rensar alla avloppsrör till lägenheterna.

Relining stamspolning - XtreamClean
Relining stamspolning - XtreamClean

Stamspolning – hur ofta ska det ske?

Vi brukar rekomendera att vart 5:e år låta utföra en stamspolning.
Den största orsaken till stopp rören är bristande underhåll. Avlopps- och dagvattenledningar som inte sköts om täpps förr eller senare igen och kan ge omfattande vattenskador som följd, en kostnad du gärna vill slippa. När du var femte år underhållsspolar fastighetens rör rensas beläggningar bort och vattenvägen hålls fri. En trygghet för dig eftersom rena rör minskar risken för stopp och översvämningar.

Vi åtgärdar problemen innan de bryter ut

Förr eller senare händer det: Gurglande ljud, dålig lukt, eller stopp i avlopp. Tre vanliga problem du inte vill ska drabba din fastighet.

Med ett förebyggande underhåll av dina rörsystem håller sig rören fräscha under lång tid. Du som fastighetsägare slipper oroa dig för onödiga stopp och akuta rensningar samt de oväntade kostnader avloppsproblem ofta innebär. En trygghet som får dig ligga steget före.

Offert